Representació: plataforma per a gestionar els centres educatius.

Jove empresa de Lleida (2 anys) formada per joves emprenedors enginyers que han desenvolupat una plataforma per a gestionar els centres educatius, adreçat més concretament a escoles i instituts que pretenguin millorar la comunicació entre la família i el centre, automatitzar tasques de gestió i millorar el rendiment dels alumnes. Alguns dels mòduls són : assistència, qualificacions, missatgeria, sms, tutories, biblioteca, moodle, etc.

Tipus de client a visitar: Escoles i instituts públics, privats i concertats. Més endavant, potser a la resta de centres educatius, acadèmies, escoles de música de repàs, formació per adults, etc.

Requisits: Coneixedor de les noves tecnologies i de l’àmbit educatiu. Es valorarà que estigui arrelat al territori i que tingui contactes a l’àmbit educatiu, equips directius, professors, fundacions, material escolar.

Zona de representació: Catalunya, Aragó i C. Valenciana. Necessitem varis comericials que recorrin aquestes zones. Més d’un per Catalunya, més d’un per Aragó i més d’un per la C. Valenciana.

Zona en exclusiva: Sí

Tipus de contracte: Indiferent.

Condicions econòmiques: 30% de la facturació del centre el primer any, 20% el segon any i el 15% la resta d’anys mentre el centre sigui client.

Disposa de cartera de clients: Sí

L’Agent Haurà de reportar llur activitat a: Gerència.

Tipus de suport: formació, acompanyament, catàlegs, etc.

Els Col·legiats que esteu interessants podeu omplir el següent formulari  http://goo.gl/forms/zZivVmAlJ7 especificant la referència 901910.

Els no Col·legiats podeu omplir el següent formulari http://goo.gl/forms/Te7UGcHQpy i us atendrem amb molt de gust.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.